Фирмени новини

Корус стана партньор на Cryptzone 

Thursday, November 08, 2012 3:44:10 PM

 В търсене на надеждни и добри решения за корпоративна сигурност, Корус стана партньор на шведската компания Cryptzone.

Cryptzone предлагат богата гама продукти за корпоративна сигурност - от защитен достъп до корпоративната мрежа (VPN решения), до защита на преносими памети, криптиране на данни върху преносими памети и данни съхранени върху локани твърди дискове. Продуктите за криптиране на електронна поща и особено криптирането на данни в Microsoft SharePoint, отличават компанията от повечето нейни конкуренти. За това Корус избра Cryptzone!

За да стане партньорството факт, ние сертифицирахме свойте специалисти, така че да могат да Ви помогнат както в подбора на подходящия продукт, така и инсталацията и поддръжката му.

Разгледайте продуктите на Cryptzone тук!

Корус със специализация от Trend Micro 

Sunday, October 21, 2012 2:51:22 PM

 През ноември Корус се сдоби със специализация от Trend Micro - Small Business Security, към сребърното си ниво на партньорство с един от водещите производители на security софтуер - Trend Micro. Така Корус стана единствения партньор в България, с това ниво на специализация.

Всяка специализация на Trend Micro изисква необходимата компетенция и сертификация от страна на партньора, които Корус покри. Продуктите, за които е валидна специализацията са Worry-Free Business Security и SafeSync for Business. 

Повече информация за партньорите на Trend Micro в България, може да намерите тук.

Корус стана златен партньор на Майкрософт 

Monday, September 17, 2007 2:14:45 AM

С присъединяването към програмата Microsoft Gold Certified Partner, Корус получава заслужено признание за услугите и решенията, които предлага на своите клиенти, изградени на базата на продукти на Microsoft (Windows Server, Exchange Server, Office SharePoint Server 2007 / SharePoint Services 3.0, ISA Server и т.н).  За да постигне тази сертификация, Корус отговори на суровите изисквания на Microsoft за предлаганите услуги, за което свидетестват препоръките на нашите клиенти.
Сферите на компетентност на Корус: Information Worker Solutions и Security Solutions.


Site Map | Контакти | За нас | © 2008 - 2015 Chorus Ltd.